0
Juflin Cards - 100% ръчно изработени поздравителни картички, сватбени покани, аксесоари и декорация за всеки празник и специален повод. Условия на доставка. Цени и отстъпки. Отказ и рекламация.

Условия за доставка


Срокове за изработка

Juflin.com предлага 100% ръчно изработени продукти, които се изпълняват с много любов, внимание и отношение към детайла.

Стандартна поръчка до 20 броя - срокът за изработка е до 10 работни дни, в зависимост от сложността на изработката.

Бърза поръчка до 20 броя - срокът за изработка е до 7 работни дни, като стойността на поръчката се оскъпява с 10%.

Експресна поръчка до 20 броя - срокът за изработка е до 5 работни дни, като стойността на поръчката се оскъпява с 20%.

За поръчка над 20 броя, срокът за изработка зависи от сложността на дизайна и обема на поръчката и се договаря допълнително. За целта, моля да се свържете с нас на имейл или чрез формата за контакт, за да уточним детайлите.

Изпълнението на поръчката стартира веднага след писмено потвърждение от страна на Juflin Cards на посочения от клиента имейл.
За продукти в наличност, поръчката се изпълнява в рамките на броени дни след потвърждение по имейл от страна на Juflin Cards. За индивидуални или персонализирани поръчки, изпълнението стартира след писмено потвърждение по имейл от страна на клиента или след предварително заплатено капаро от 50% за поръчки на стойност над 100 лв..

Времето за доставка не е включено в сроковете за изработка.

Цени и отстъпки

Посочените цени са в български лева и са валидни за количества до 20 броя.
Не забравяйте, когато количеството расте, ценaтa намалява.

Отстъпки
Отстъпка от 5% за количества от 21 до 50 броя или стойност на поръчката над 50 лв.
Отстъпка от 7% за количества от 51 до 100 броя или стойност на поръчката над 100 лв.
Отстъпка от 10% за количества над 101 броя или стойност на поръчката над 200 лв.
Отстъпка от 20% за поръчки на стойност над 500 лв
За поръчки на стойност над 250 лв, доставката е безплатна за клиента.
Допълнителна отстъпка от 5% върху стойността на поръчката, за всяка следваща поръчка след третата за продукти извън период на промоция или разпродажба.

Персонализация
В цената на продуктите не е включена цена за персонализация, надпис или индивидуална опаковка (плик), освен ако това изрично не е посочено в описанието на продукта.
Персонализация с черно-бял печат - 0.30 лв/страница
Персонализация с цветен печат - 0.50 лв/страница
Печат на повече от един текст (например за родители, кумове, шаферки или гости) цената за печат се оскъпява с 0.10 лв за всеки следващ вид текст.

Програма за лоялни клиенти
Като член на Програмата за лоялни клиенти, получавате специална отстъпка 'Лоялност' от 5% при всяка Ваша покупка, независимо дали продуктът е нов, на промоция или в разпродажба.

Доставка и начин на плащане

Доставката на готовата поръчка за София и страната се извършва чрез куриер на куриерска фирма Еконт.

Плащането се извършва с наложен платеж в брой в момента на доставката на продуктите. В момента на получаването клиентът заплаща стойността на поръчката с наложен платеж, както и куриерските разходи според тарифите на куриерската фирма. Цената на куриерските разходи се определя от размера и теглото на пратката.
Подробна информация за цени и време на доставка на куриерска фирма Еконт може да намерите на на официалния сайт на фирмата
За доставки извън територията на страната, моля да се свържете с нас на имейл или чрез формата за контакт, за уточняване на детайлите.

За персонализирани поръчки и поръчки на стойност над 100 лв. се заплаща капаро в размер на 50% от стойността на поръчката, преди стартиране на изпълнението.

Отказ и рекламация

Може да направите отказ от поръчка в рамките на 5 календарни дни от датата на потвърждение на поръчката от Ваша страна.
Отказът задължително трябва да бъде изпратен в писмен вид по имейл.

Точността и коректността на информацията в текстовете, като дати, имена, правопис и др. са задължение на клиента. В случай на установяване на допусната грешка, неточност в информацията или правописни грешки, установени след финалното потвърждение от страна на клиента, Juflin.com не носи отговорност. Тъй като всички продукти са ръчна изработка, в повечето случаи корекции са крайно нежелателни и понякога невъзможни. В случай на възможна корекция, поправката изисква значително технологично време, което допълнително оскъпява продукта и е за сметка на клиента.

Може да направите рекламация и да върнете продукт само в случай, че в момента на получаване на пратката установите, че поръчката не отговаря на заявените и потвърдени от Вас продукти. В момента на получаване на пратката, куриерската фирма дава възможност да проверите нейното състояние и съдържанието на поръчката, преди да заплатите нейната стойност.
При установяване на транспортен дефект, трябва да бъде съставен протокол от страна на куриера, за което Juflin.com трябва да бъде уведомен незабавно, в писмен вид чрез имейл. Повредена стока по вина на клиента или стока с нарушена опаковка не подлежи на връщане.

Juflin.com запазва правото си да откаже изпълнение на поръчка по предоставена мостра, поради изчерпване на материали, ако в срок до 20 календарни дни клиентът не е изпратил писмено потвърждение за нейното изпълнение.Разгледай каталога с предложенията ...Клиентите ни също търсят...